Handleiding voor het personeel

Let op: uw personeel kan de bestellingen managen vanuit de normale Jupiler App. Dit gebeurt dus niet via uw dashboard op de computer / laptop / tablet waarop u de menu's, tafelzetting en promoties kan managen. 

Deze pagina legt aan de HoReCa werknemers en werkgevers uit hoe je de Jupiler App moet gebruiken vanuit het account van het café (na afloop van registratie).

 

De stappen zijn als volgt:

  • Open de Jupiler App op uw telefoon of tablet

  • Log in met het account van de werkgever

  • Druk op de 3 streepjes links bovenaan

  • Klik op uw zaak in het pop-up menu dat verschijnt

  • Klik op “inkomend” om de nieuwe bestellingen te bekijken

  • Klik onderaan de bestelling op verwerken

  • Klik op “afgerond” eens bezorgd

 

 

Deze stappen worden hieronder gedetailleerd besproken!

Open de app & log in

  • Open de Jupiler App op uw telefoon of tablet

  • Log in met het account van de werkgever

  •  Klik op “Meld je aan”

  •  Gebruik vervolgens de login en het wachtwoord van uw zaak

Screenshot 2021-05-07 at 15.56.54.png

Ga naar de bestellingen in uw zaak

  • Om naar de bestellingen van uw zaak te gaan, drukt u op de 3 streepjes links bovenaan 

  • Klik op uw zaak in het pop-up menu dat verschijnt

 

In dit voorbeeld “POC 73_1”

Screenshot 2021-05-07 at 16.01.36.png

Bestellingen bekijken

Bovenaan ziet u 2 secties “inkomend” en “verwerking”. Achter elke sectie wordt ook weergegeven hoeveel bestellingen hiertoe behoren

  • Inkomend = nieuwe bestelling

  • Verwerking = afgehandelde bestellingen

 

In dit voorbeeld is er 1 nieuwe bestelling en zijn 0 bestellingen in verwerking
 

Klik op “inkomend” om de nieuwe bestellingen te bekijken

Screenshot 2021-05-07 at 16.04.22.png

Bestellingen verwerken

Wanneer u een nieuwe bestelling verwerkt, klik dan onderaan de bestelling in kwestie op “verwerking”. Hiermee duidt u aan dat de bestelling afgehandeld wordt, dit wordt ook zichtbaar in de app van de klant.


Wanneer u op “verwerking”klikt dan zal de bestelling verdwijnen in de sectie “inkomend” en enkel zichtbaar zijn in de sectie “verwerking”.

 

U kunt een bestelling ook annuleren.

Screenshot 2021-05-07 at 16.07.12.png

Verwerkte bestellingen afronden

  • Wanneer u de bestelling aan de klant heeft bezorgd, drukt u op “afgerond”

  • De bestelling zal nu ook verdwijnen uit de sectie “verwerking”
     

U kan de bestelling ook terug in de sectie “inkomend” plaatsen door op de knop inkomend te drukken onderaan de bestelling. De bestelling zal dan verdwijnen uit de sectie “verwerking” en terug zichtbaar zijn in de sectie “inkomend”.

Screenshot 2021-05-07 at 16.09.11.png